Tegning af Astrid

”At sidde alene på gangene med panden mod mine knæ, ofte gemt væk under trappegange eller andre steder, hvor jeg ikke blev fundet, og hvor jeg kunne græde i fred. Det var en umådelig trist tid.” – Astrid, 20 år, om sit traumatiske skoleforløb. Tegning og tekst af Astrid.

Nogle børn og unge oplever en lidelsesfuld og traumatisk skolegang, som denne unge, fantastiske kvinde fortæller om her. En skolehverdag med mobning, vold og grænseoverskridende adfærd fra både lærere og medelever. Astrid beskriver bedst følelsen, hun havde gennem de mange år, hun gik i folkeskole, gennem den stemningsfyldte musik fra Silent Hill: https://www.youtube.com/watch?v=jWGftmovkRM&list=PLZyVleq2J8uqJc8HoNtGt2YPujIo_s0GI&index=1

I samarbejde med børn, unge, forældre og dygtige fagfolk arbejder jeg for at forbedre skolegang og læringsrum for børn og unge med en anderledes, men dybt interessant og inspirerende tankegang. Jeg håber, du vil være med.